Wil jij GRATIS Pokémon kleurplaten tekenen? Bekijk ons ruime aanbod! Selecteer er meerdere en krijg ze in één keer naar je toegestuurd. Het watermerk verdwijnt dan ook vanzelf!


Pokémon kleurplaten printen doe je gemakkelijk bij XL Kleurplaat

Is je kind geobsedeerd door Pokémon en houdt hij of zij van tekenen en kleuren? Nu kan je deze twee bezigheden samenbrengen door de geweldige Pokémon kleurplaten die Kleurplaat XL aanbiedt! Kleurplaten met hun favoriete helden.

Als je wordt uitgenodigd voor de verjaardag van een jong nichtje of neefje, koop dan niet alleen een leuk cadeautje zoals een pop of een lego. Geef ze tevens een zelfgemaakte Pokémon kleurplaat.

Beste Pokémon kleurplaten voor kinderen:

Print en download een aantal van deze Pokémon kleurplaten en maak samen met een mooie omslagband een eigen Pokémon kleurboek. Charizard, Pikachu, Jigglypuff - kijk hoe je kind met hun kleurpotloden de personages krabbelt.

Al deze karakters kunnen niet missen in dit geweldige kleurboek. Deze Pokémon kleurplaten zijn klaar om af te drukken en zijn geschikt voor kinderen (en stiekem ook volwassenen) van alle leeftijden!

1. Pikachu kleurplaat

De meest bekende Pokémon van allemaal is natuurlijk Pikachu. Deze lieve gele muis is het boegbeeld van de televisie serie en is ook verreweg het meest gekozen als kleurplaat.

Bekijk hier een Pikachu kleurplaat

2. Ash en Pikachu

Wanneer Ash in de tekenfilm zich verslaapt blijken de originele starter-Pokémon al verkozen; Charmender, Squirtel en Bulbasaur. Er zit niets anders op dan te kiezen voor de muis Pikachu.

In het begin is de relatie tussen Ash en Pikachu wat stroef, maar al snel ontbinden de twee zich tot de hechtste vrienden die je ooit zal zien. Daarom op nummer twee in ons lijstje favorieten.

Bekijk de Ash en Pikachu kleurplaat

3. Metapod

Een kleurplaat die geschikt is voor de allerkleinste. Misschien een wat saaie Pokémon op het eerste oog; Metapod. Maar niets is wat het lijkt, deze cocon Pokémon ontpopt zichzelf tot een schitterende vlinder wanneer hij evalueert.

Kies daarom voor de kleinsten voor deze Metapod kleurplaat